MAATJES

COOK!


Voor de echte buitengenieter heeft STERK

een buitenkeuken ontworpen. Het werkblad wordt gemaakt van hout naar keuze. De stoere stalen elementen

gecombineerd met een SMEG of

een barbecue naar keuze.

tot een echte eyecatcher. COOK! staat op wielen en is makkelijk te verplaatsen.De COOK! wordt op maat naar wens gemaakt.

MAATJES zijn onze ideeën die speciaal in de STERK-DESIGN sfeer gemaakt zijn, buiten de standaard collectie om. Soms speciaal op maat gemaakt naar wens. Soms een kleine beperkte collectie  maar ook de individuele ontwerpen en ideeën van onze STERK-DESIGN teamleden.

KLIKO OMBOUW


De ideale Kliko- of containerombouw: gemaakt van hout panelen met een sterk stalen buisframe op stoere wielen.Het  containerscherm is direct te plaatsen op elke harde ondergrond. De zwenkwielen zorgen ervoor dat het scherm gemakkelijk te verplaatsen is voor iedereen. De kliko-ombouw heeft geen vaste plek in uw tuin nodig en kunt u bijvoorbeeld de containers en scherm in de winter handig dicht bij huis zetten en in de zomer verder weg van huis en barbecue.  
Klik hier voor meer info

...SMARTSCRAPER


Een mooie strak vormgegeven mat voor binnen en buiten. Smartscraper schraapt uw voeten schoon en houdt uw huis schoner dan ooit. SMARTSCRAPER is een beetje vol van zichzelf maar dat mag hij dan ook, hij heeft immers zijn strepen verdient op menig zwaar belopen project.


kijk op www.smartscraper.com]

EAT SPECIAL - Wood


De Eat Tafel met een speciaal blad met de hand ingelegd hout.  Er is gekozen voor een schakering van diverse houtsoorten.

Speciaal gemaakt Aegon hoofdkantoor.